Kurs nemačkog jezika

GB E-learning

U našoj školi možete pohađati kurs nemačkog jezika, bez obzira kom uzrastu pripadate, da li imate predznanje ili ste apsolutni početnik. Kursevi su podeljeni u sledeće nivoe: A1, A2, B1, B2, C1. U ponudi imamo grupne kurseve, kao i individualnu nastavu. Kod nas se možete pripremati za polaganje međunarodno priznatih ispita Goethe, Telc, ÖSD. Materijali sa kojima radimo su prilagođeni gradivu ispitivačkih centara- Menschen, Schritte International, Sicher kao i niz propratnog materijala u vidu slušanja, testova, zanimljivih tekstova, filmova. Za sve one koji bi da putuju na nemačko govorno područje i nauče osnovnu komunikaciju, tu smo da pokažemo da nikad nije bilo lakše naučiti svakodnevne rečenice potrebne za konverzaciju. Za sve osnovce, srednjoškolce nudimo nastavu u vidu dopunskih časova kako bismo olakšali savladavanje naučenog u školi i mogućnost bržeg napredovanja u jezičkim sposobnostima.

Prilagođeni / ubrzani kursevi

Za sve one kojima se ukazala poslovna prilika koja se ne propušta lako, nudimo i ubrzani kurs i prilagođavamo dinamiku rada Vašim potrebama bilo da Vam je potrebno znanje iz oblasti medicine, znanje potrebno za posao negovatelja, ili pak inženjeringa, građevinarstva, informacionih tehnologija ili bilo koje druge oblasti. Nudimo takođe i kurseve potrebne za spajanje porodice.

Prevaziđite jezičku barijeru, srušite predrasude i progovorite sa lakoćom uz pomoć našeg stručnog i iskusnog tima profesora koji su uvek tu da Vas podstaknu na istrajnost i raznim kreativnim metodama učine Vaše učenje jednostavnijim i efikasnijim.

E-learning

German - Test za određivanje nivoa znanja

start test

30

Molimo Vas, odgovorite na pitanje.

Imate ukupno tačnih odgovora

Vaš nivo znanja je:

Kontaktirajte nas

Pišite nam